Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kapıdağ Mesleki Teknik Lisesi´nde yılsonu etkinliği

Kapıdağ Mesleki Teknik Lisesi´nde yılsonu etkinliği

Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde Bengi Projeleri Şenliği ve Mesleki Tanıtım Etkinlikleri ger-çekleştirildi.

Etkinlik için hazırlanan sergi açılışını Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık yaptı.
Etkinlikte Bilişim Teknolojileri, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Muhasebe ve Finansman, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Alanları yıl boyu yaptıkları çalışmaları ve projeleri sergilediler.
Bilişim Teknolojileri Alanı öğrencileri proje maliyeti Balıkesirli hayırsever iş adamlarınca sağlanan ?Elektronik ve Robotik Uygulamalar Projesi? kapsamında hazırlamış oldukları elektronik ve robotik ürünleri sergilediler.
Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri kendi hazırlamış oldukları ürünleri ziyarete gelenlerin beğenisine sundular. Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencileri hem palyaço gösterisi yaptılar, hem de hazırlamış oldukları ürünleri sergilediler. Yiyecek İçecek Teknolojisi alanı öğrencileri şenlik esnasında hazırlamış oldukları lezzetli ürünleri ziyaretçilerin beğenisine sundular.
İlçemizdeki tüm ortaokulların öğrencilerinin gezdiği şenlikte İlçe Kaymakamı Ekrem Çalık, Erdek Emniyet Müdürü Mehmet Çatak, Jandarma Komutanı Binbaşı Volkan Kocatürk, Milli Eğitim İlçe Müdürü Erbil Camgöz tüm alanların hazırlamış oldukları projeler ve ürünleri inceleyerek, hayranlıkları karşısında başarılı öğrencileri övgü ile kutladılar. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli