Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kapıdağ AK Gençlik tek çatı altında

Kapıdağ AK Gençlik tek çatı altında

Kapıdağ AK Gençliğin tek çatı altında toplanması için ilk adım atıldı. Başta Erdek olmak üzere çevre ilçelerin AK Parti Gençlik Kolları, Gönende düzenlenen Kapıdağ Gençlik toplantısında bir araya geldi.

Kapıdağ AK Gençliğin tek çatı altında toplanması için ilk adım atıldı.
Başta Erdek olmak üzere çevre ilçelerin AK Parti Gençlik Kolları, Gönen`de düzenlenen "Kapıdağ Gençlik" toplantısında bir araya geldi.
İlçemizden AK Parti Erdek İlçe Teşkilatının Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Gümüştaş ile yönetim kurulunun yer aldığı toplantıda, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan gençlere seminer verdi.
AK Parti Gençlik Kollarının, Bandırma, Susurluk ve Erdek Gençlik Kolları, Gönen Gençlik Kollarının ev sahipliğinde, Gönen İlçesinde "Kapıdağ Gençlik İstişare" toplantısını gerçekleştirdiler.
Düzenlenen toplantıda, AK Partinin gençlik kollarının bölgesel etkinliğinin arttırılması, bölgenin tüm AK Gençlerinin birbiriyle istişarede bulunmaları istendi.
Toplantıda ilk söz alan konuşmacı Gönen Gençlik Kolları Başkanı, Başbakan Erdoğan`ın seçilme yaşının 18`e indirilmesi sonrası gençlerin omuzlarına yüklenen yükün bir kat daha arttığı ve artık gençlerin yerel yönetimlerde daha fazla söz sahibi olması gerektiği konusunda Gönen Gençlik Kollarının seçim öncesi vizyonunu belirlemiş olduğunu söyledi.
Bandırma Gençlik Kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu, tüm Türkiye, bölgemiz ve Bandırma`da ki Gençlik Kollarının etkinliğinin artması adına yapılan bu organizasyonun çok başarılı olduğuna dikkat çekti.
AK Gençliğin bölgedeki gücünün her geçen gün artarak topluma ve bulundukları bölgelerdeki gençlerin sorunlarının çözümüne etkili şekilde katkıda bulunma gayretinde olduğunu ileri süren "Tuzlu, Bundan sonraki rotamızda da seçim sürecine kadar benzer etkinlikler, amaca uygun şekilde Kapıdağ Gençliğini tek çatı altında toplama hedefine katkı sağlayacaktır" dedi.
İstişare toplantısına katılan Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ise, yaptığı konuşmada, Başbakanın gençlere verdiği önemi paylaştı.
Başbakanımızın gençlere verdiği önem ve kıymeti, her fırsatta söylediği "siz gençleri yedek kulübesin de değil 11`de yani sahada görmek istiyoruz" açıklamasıyla, iyice belli etmiş olduğunu kaydeden Öztaylan, gençlere son dönemdeki güvenin ve beklentilerinin arttırdığını belirtti. 
Öztaylan, ilk kez düzenlenen Kapıdağ Gençlik İstişare etkinliği ile de Bandırma AK Gençliğin Bölgesel güçleri harekete geçirerek bölgesel bir gençlik hareketi oluşturma çabalarının da böylece ilk meyvesini vermiş olduğunu açıkladı.
Kapıdağ İstişare Toplantısına; AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, AK Parti Gönen İlçe Başkanı Servet Bıyık, AK Parti Susurluk İlçe Başkanı İsmail Güneş, Bandırma Gençlik Kolları Başkanı Burak Bahadır Tuzlu, Erdek Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Gümüştaş, Susurluk Gençlik Kolları Başkanı Murat Taşdemir, AK Parti Bandırma İlçe Teşkilatı Yürütme Kurulundan Yakup Ataş,  Bora Öziş, Yavuz Kılıç, Bandırmanın Sivil Toplum Kuruluşlarından Global Gençlik Vizyon Derneği Başkanı Ensar Güner, Genç Açı Derneği Başkanvekili  Ferdi Tiryaki, Bandırma İ.İ.B.F Genç Kariyer Kulübü üyeleri katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli