Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karabatak, gezi olaylarını değerlendirdi

Karabatak, gezi olaylarını değerlendirdi

AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Karabatak, AK Parti iktidarında, faiz lobisinin beklentileri asla gerçekleşmeyecektir dedi.

AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı Karabatak, "AK Parti iktidarında, faiz lobisinin beklentileri asla gerçekleşmeyecektir" dedi.
AK Parti Erdek Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Karabatak, Taksim Gezi Parkı olaylarındaki amacın farklı olduğunu söyleyip, "Buradaki öncelikli amaç, Başbakanımıza zarar vererek, AK Parti`yi yıpratmak ve zayıflatmaya çalışmak dolayısıyla ülkemizi sömürülen ve güçsüz konumdaki o eski günlerine geri döndürmek" dedi.                           
Karabatak, Gezi Parkı olaylarının altında yatan gerçeği, ülkemizin güçsüzleştirilmesi yine o eski, parçalanmış, bölünmüş koalisyon günlerine nasıl geri götürülmek istenmesi olarak dile getirdi.
Güney Doğu ve Doğu`daki terör meselesinin sona erdirilmesi anlamında, hükümetimizin attığı adımlarla, Türkiye`nin karıştırılmak için birçok senaryoların devreye sokulabileceğinin beklendiğini ifade eden Karabatak, "Yaşadığımız son olaylar, bunu çok acı bir şekilde bize gösterdi. Buradaki öncelikli amaç, Başbakanımıza zarar vererek, AK Parti`yi yıpratmak ve zayıflatmaya çalışmak. Tabii buradaki asıl ana amaç ise, Türkiye`yi bölüp, parçalayarak, sömürülen ve güçsüz konumdaki o eski günlerine geri döndürmek" dedi.
AK Parti mitinglerini de değerlendiren Karabatak, Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan`ın, mitingleri yapmaktaki tek sebep, o güçlü halk desteğini tüm Dünya`ya göstermek olarak işaret etti.
Karabatak, bizler teşkilatlar olarak, gerek bu süreç, gerekse bundan sonra yaratılabilecek süreçlerde, genel başkanımıza, partimize, hükümetimize ve demokrasimize ne kadar sahip çıkarsak Allah`ın izniyle hiç birinin hesabı tutmayacaktır diyerek sözlerine ekledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı