Karacabey’de aile faciası: Önce eşini öldürdü ardından kendini vurdu
Karacabey’de özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.K. (35), tartıştığı eşi G.K’yı (31) tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş edip intihara kalkıştı. Ağır yaralanan O.K. hastanede yaşam savaşı v
Bölge Haberleri
Yayın: 15 Ocak 2022 - Cumartesi 03:30
Güncelleme: 15 Ocak 2022 03:30
Karacabey’de aile faciası: Önce eşini öldürdü ardından kendini vurdu

Karacabey’de özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.K. (35), tartıştığı eşi G.K’yı (31) tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş edip intihara kalkıştı. Ağır yaralanan O.K. hastanede yaşam savaşı veriyor. 

Edinilen bilgiye göre; Olay, Karacabey İlçesi Gazi Mahallesi’nde saat 01.30 sularında meydana geldi. Özel bir bankada emniyet görevlisi olan O.K. ile eşi G.K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.K. beylik tabancasını çekip eşine bir el ateş etti, ardından silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti. 

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine konuta polis ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, G.K’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan O.K. ise Karacabey Devlet Hastanesi’ne, buradan da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Çiftin ikinci evlilikleri olduğu, O.K’nın ilk evliliğinden bir erkek, G.K’nın ise bir kızı olduğu bildirildi. 

Haber Merkezi

  • Pazartesi 26.8 ° / 15.2 ° false
  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
1

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

2

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

3

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

4

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

5

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

6

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı

7

Banvit Önünde Trafik Kazası: 1 Ağır Yaralı