Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karacabey’de aile faciası: Önce eşini öldürdü ardından kendini vurdu

Karacabey’de aile faciası: Önce eşini öldürdü ardından kendini vurdu

Karacabey’de özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.K. (35), tartıştığı eşi G.K’yı (31) tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş edip intihara kalkıştı. Ağır yaralanan O.K. hastanede yaşam savaşı v

Karacabey’de özel bir bankada güvenlik görevlisi olarak çalışan O.K. (35), tartıştığı eşi G.K’yı (31) tabancayla vurup öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş edip intihara kalkıştı. Ağır yaralanan O.K. hastanede yaşam savaşı veriyor. 

Edinilen bilgiye göre; Olay, Karacabey İlçesi Gazi Mahallesi’nde saat 01.30 sularında meydana geldi. Özel bir bankada emniyet görevlisi olan O.K. ile eşi G.K. arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine O.K. beylik tabancasını çekip eşine bir el ateş etti, ardından silahı kendi başına dayayıp tetiği çekti. 

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine konuta polis ve 112 Acil sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine sevk edilen sağlık ekibi, G.K’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralanan O.K. ise Karacabey Devlet Hastanesi’ne, buradan da Bursa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Çiftin ikinci evlilikleri olduğu, O.K’nın ilk evliliğinden bir erkek, G.K’nın ise bir kızı olduğu bildirildi. 

Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı