Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Karakuş´tan, esnafa kredi müjdesi

Karakuş´tan, esnafa kredi müjdesi

Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş,

Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, devletin kredilerle ilgili son yayımlanan genelgesiyle, esnaf ve sanatkarların şu an içinde bulunduğu zor günleri atlatmaya destek verecek özellikte olduğunu açıkladı.
Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Karakuş, korona virüs salgınından dolayı işleri durma noktasına gelen esnaf ve sanatkarları yakından ilgilendiren son genelgeyi değerlendirdi.
Kendilerine ulaşan son genelgeye göre, günün şartlarının en iyi şekilde değerlendirilerek, buna uygun kararlar alındığını belirten Karakuş, ?Biliyorsunuz ki, devletin düne kadar yapmış olduğu açıklamada, daha önce kredi kullananların bu süreçte kredi kullanamayacağı şeklindeydi.? dedi.
Yeni gelen genelge ile tüm bu şartların ortadan kalktığının altını çizen Karakuş, şöyle konuştu: ?Kooperatifimizden daha önce kredi çekmiş olanlarda dahil, hatta 200 bin liralık kredi limitleri dolmuş olsa bile 25 bin lira daha limitlerine eklenmiştir. Bize başvuran ortaklarımıza kredi ile alakalı her türlü kolaylık sağlanacaktır.
Geçtiğimiz yıllarda kredi kullanan ve kredi taksit ödemeleri 1 Nisan - 30 Haziran 2020 aylarına denk gelen ortakların, ödemelerinin 3 ay sonrasına ertelendiğini kaydeden Karakuş, korona virüs tedbirleri kapsamında Erdek Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi hizmet binasının her saat başı dezenfekte edildiğini bildirdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Karakuş esnafa kredi müjdesi
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli