Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Karani Erkul: Sıfırlama operasyonu

Karani Erkul: Sıfırlama operasyonu

Emniyetteki operasyonları değerlendiren Milliyetçi Hareket Partisi Bandırma İlçe Başkanı Karani Erkul, "Bu operasyon, 17 ve 25 Aralık yolsuzluk soruşturması operasyonunu sıfırlama operasyonudur. Önce paraları, sonra yargıyı, şimdi polisi sıfırlamaya çalışıyorlar” dedi.
Yolsuzluk soruşturmasını örtbas etmek isteyen Başbakan`ın, önce sulh ceza hakimliği sistemi kurduğunu öne süren Erkul "Buralara atamalar yaptılar. Soruşturmayı başlatan hakim, ayakkabı kutularındaki milyon dolarlarla ilgili olarak tutuklu genel müdürün tutukluğuna son veren hakim. Onun verdiği kararlara itirazın yapılacağı hakim de Rıza Zarraf`ın tutukluluğuna son veren hakim. Bu, Rıza Zarraf`ı, bakanları, bakan çocuklarını kurtarma, onlara yönelik operasyon yapmış olan savcıların emrinde görev yapan polisleri susturma operasyonudur” şeklinde konuştu.
Terörle mücadelede bugüne kadar kahramanca mücadele edenlerin şimdi casuzlukla suçlandıklarını dile getiren Erkul “Bu siyasi bir soruşturmadır. Kahraman vatan evlatları, devletin en kılcal noktalarına kadar sızmış bu ajanları takip ettikleri için, bunların yaptıkları işleri takip ve tespit edip mahkemelere intikal ettirdikleri için, devletin gizli belgelerini temin etmekten suçlandılar. Hakimlerin vermiş olduğu tutuklama kararı yok hükmündedir. Yargıyı da kolluk kuvvetleri de siyasallaşmıştır” şeklinde konuştu.
Haber merkezi



Anahtar Kelimeler:
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli