Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karda mahsur kalan vatandaşlara belediye kucak açtı

Karda mahsur kalan vatandaşlara belediye kucak açtı

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nden örnek davranış.

Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden örnek davranış.
Sındırgı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ilçe genelinde etkisini gösteren kar yağışından dolayı yolda mahsur kalan vatandaşların imdadına koştu.
Sındırgı Belediyesi bünyesinde kurulan kriz masasına gelen yardım telefonlarına anında cevap verirken, yolda mahsur kalan vatandaşlara sıcak çay ve kumanya ikram eden ekip yol durumuna göre vatandaşları ilçe merkezine getirerek belediye otelinde misafir ediyor.
Sındırgı-Akhisar, Sındırgı-Simav, Sındırgı-Balıkesir yollarında mahsur kalan vatandaşların imdadına yetiştiklerini söyleyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Salih Durak, Sındırgı -Akhisar yolunda mahsur kalan vatandaşların imdadına giderken yol kenarında üşümekte olan sokak köpeğine sahip çıkarak örnek davranış sergiledi. Dağ başında terk edilmiş, soğuk havada açlıktan ölmek üzere olan sokak köpeğini araçlarına alarak ilçe merkezine getiren belediye ekipleri, köpeğe sıcak yemek vererek hayata tutunmasını sağladı.
İnsan hayatına verilen değer kadar doğada yaşayan hayvanların hayatlarına da önem veren çalışmalar sergileyen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, hayvanlar için belirli bölgelere yem bıraktığı öğrenildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı