Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Karesi Belediyesi´nde araç kiralama dönemi bitiyor

Karesi Belediyesi´nde araç kiralama dönemi bitiyor

Karesi Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor.

Karesi Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor.
Kiralık araç dönemini bitirmeyi planlayan Karesi Belediyesi´nde 23 yeni aracın hizmete alım töreni düzenlendi.
Törende konuşan Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, belediyede kiralık araç dönemini sona erdirmek istediklerini söyleyerek, yerli ve milli üretim araçları tercih ettiklerini açıkladı.
Araçlar hakkında bilgi veren Başkan Orkan, 2´si Çevre Bakanlığı´ndan hibe toplam 23 yeni aracın hizmete alındığını, yeni araçlarında kısa sürede hizmete alınmaya devam edeceğini belirtti.
Araçların yerli ve milli üretim araçlar olduğuna dikkat çeken Başkan Orkan, ?Temizlik İşleri Müdürlüğü´ne 5 adet otokar marka yerli ve milli üretim, 12 adet ise Ford marka yerli ve milli üretim aracımızı hizmete aldık. Bu araçlarımızın toplam değeri 7 milyon 900 bin liradır. Fen İşleri Müdürlüğümüze ise 4 det hafriyat kamyonu ve 1 adet asphalt robotu olmak üzere toplam değeri 1 milyon 238 bin liralık araç kazandırdık. Ayrıca Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde kullanılmak üzere 2 adet cenaze nakil aracımız hizmete girdi. Araçlarımızın toplam değeri 9 milyon 420 bin liradır. Ayrıca Temizlik İşlerimize 4 araç daha katmayı planlıyoruz.? dedi.
Başkan Orkan konuşmasında 30 Ağustos Zafer Bayramı´nı da kutlayarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için canlarını feda etmekten bir an olsun tereddüt etmeyen şehitlerimizi de andı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false