Karesi Belediyesi´nden yeni doğan her bebeğe 1 fidan
Karesi Belediyesi tarafından yürütülen ?Bir Bebek Bir Fidan´ projesi kapsamında 2020 yılı içinde fidanları toprakla buluşan 144 bebeğe sertifikaları teslim edildi.
Bölge Haberleri
Yayın: 25 Şubat 2021 - Perşembe 22:51
Güncelleme: 25 Şubat 2021 22:51
Karesi Belediyesi´nden yeni doğan her bebeğe 1 fidan

Karesi Belediyesi tarafından yürütülen ?Bir Bebek Bir Fidan´ projesi kapsamında 2020 yılı içinde fidanları toprakla buluşan 144 bebeğe sertifikaları teslim edildi.

Bebeklerin evlerine ziyarette bulunan Karesi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli, bebeklerin ailelerine fidan sertifikalarını teslim etti. Ekipler ayrıca Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan´ın armağanı olan battaniyeleri de ailelere hediye etti.
Proje kapsamında bugüne kadar 500 fidan ?Toprak Dede´ olarak bilinen TEMA Vakfı kurucu başkanlarından Hayrettin Karaca´nın adının verildiği ağaçlandırma alanına dikildi.
Haber Merkezi

  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 12 ° Güneşli
1

Bandırma’da kurtuluş coşkusu

2

“Baba Ocağı” belgeselinden gala

3

DURSUN MİRZA SAHADA: BANDIRMA'NIN YOLLARI BAŞTAN YAZILIYOR!

4

Bandırma'da 27 bin öğrenci, 2565 öğretmen var

5

Kaymakam Engin Aksakal: "Bandırma'nın kültür düzeyi çok yüksek"

6

Akın “Zaman kaybetmeden kent konseylerinizi kurun”

7

Marmarabirlik ile Vakıfbank arasında ürün bedeli ödeme protokolü imzalandı