Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Karesi Enerji Bir-Sen Yöneticilerinden Ankara çıkarması

Karesi Enerji Bir-Sen Yöneticilerinden Ankara çıkarması

Enerji Bir-Sen Karesi Şube Başkanı Ali Zengin ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ankara´da bir dizi ziyarette bulundu.

İlk olarak Enerji Bir-Sen Genel Merkezini ziyaret eden Karesi Şube Yönetimi, Enerji Bir-Sen Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Gürkan Kaya, Mehmet Reşit Gürbüz ile sendikal faaliyetler ve gündeme ilişkin konularla ilgili istişarede bulundu. Yapılan toplantıda Karesi Şube´ye bağlı kurumlarda çalışan personelin sorunları genel merkez de detaylarıyla ele alındı.
Karesi Şube Yönetimi, Genel Başkan Vekili Mehmet Doğan Başkanlığı´nda enerji, sanayi ve madencilik hizmet koluna bağlı kurumların yöneticileri ve Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın´ı ziyaret etti.
Sendika genel merkezinden sonra ilk olarak TKİ Genel Müdürü Mustafa Aktaş´ı makamında ziyaret eden heyet daha sonra ETİ Maden Genel Müdürü Elmas Yaşar Bostancı ve ETİ Maden Genel Müdür Yardımcısı Hızır Ay´ı ziyaret etti. Heyet, sendikal faaliyetler ve kurum çalışanlarının sorunları ile ilgili görüşmelerde bulundu.
Son olarak DSİ Genel Müdür Yardımcılığı´na atanan Turkay Özgür´e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet, kurumlardaki temaslarını tamamladı.
Ziyaretlerde Genel Merkez Denetleme Kurulu Sekreteri Hüseyin Hatipoğlu ve Batman İl Temsilcisi Enes Sevgili hazır bulundu.

Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli