Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Karesi Kent Konseyi´nden sosyal markete tam destek

Karesi Kent Konseyi´nden sosyal markete tam destek

Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, Karesi Belediyesi´nin sosyal marketini ziyaret edip, destekte

Karesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve Yürütme Kurulu üyeleri, Karesi Belediyesi´nin sosyal marketini ziyaret edip, destekte bulunarak vatandaşlara da destek vermeleri yönünde çağrıda bulundu.

Karesi´de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine giyimden, gıdaya, kırtasiyeden, temizlik malzemelerine kadar her türlü desteğin sağlandığı sosyal marketin bu seferki ziyaretçileri Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve Yürütme Kurulu Üyeleri oldu.
Hilal Demirözer Yarbaoğlu ve beraberindeki meclis üyeleri, beraberlerinde getirdikleri hediyeleri sosyal markete teslim ettiler.
Sosyal market hakkında değerlendirme yapan Hilal Demirözer Yarbaoğlu, bu merkezde işleyişin, yardımseverler ve Karesi Belediyesi´nin desteği ile gerçekleştiğini belirterek, tüm iş insanlarından ve yardımseverlerden sosyal market için daha fazla destek beklediklerini açıkladı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli