Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Karesi Gençlik sporcusuna milli davet

Karesi Gençlik sporcusuna milli davet

Balıkesir Karesi Gençlikspor Kulübü sporcusu Burak Kayatürk Bisiklet Milli Takımına davet edildi. 2015 yılında kurulan Karesi Gençlikspor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Burak Kayatürk, Türkiye Büyükler Bisiklet Milli Takım Kampına çağrıldı.

Balıkesir Karesi Gençlikspor Kulübü sporcusu Burak Kayatürk Bisiklet Milli Takımına davet edildi.
2015 yılında kurulan Karesi Gençlikspor Kulübü Bisiklet Takımı sporcusu Burak Kayatürk, Türkiye Büyükler Bisiklet Milli Takım Kampına çağrıldı.
Bisiklet sporunda önemli bir yere sahip Balıkesir, geçmişte birçok milli takım sporcusunu yetiştirmesiyle biliniyor.
Milli Takım kamplarına ev sahipliği yaptığı gibi, 2 yıl üst üste Uluslararası Karesi Bisiklet Yarışları’na ev sahipliğini yapan Balıkesir 2015 Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın önderliğinde 3. Uluslararası Karesi Bisiklet Yarışlarına da ev sahipliği yapacak.
Balıkesir Karesi Bisiklet Spor Antrenörü Gürcan Atılmaz “Karesi Gençlikspor Kulübümüz Başkan Yücel Yılmaz’ın talimatları ile Ahmet Ayan`ın Başkanlığında kuruldu. Kulübümüz sporcusu Burak Kayatürk’ün Türk Milli Takımı Büyükler Kategorisine çağrılması bizim için bir onurdur. Sporcumuz Burak, Milli Takım kampında ve Milli Takımda ilimizi ve Türkiye’yi başarı ile temsil edeceğine inancım tam kendisine güveniyorum. Yine önümüzdeki sezon Karesi Gençlikspor Kulübü’ne triatlon ve bisiklet takımlarımız başarılarını sürdüreceklerdir. 2015 sezonunda Karesi Gençlikspor Kulübü olarak iddialıyız” dedi.
Balıkesir Bisiklet il Temsilcisi Turhan Ergin “Bisiklet sporumuz Konya ve Brissa`dan sonra ilk üçün içinde Milli Takımlarda da ilimizi temsil edeceğiz. Tüm emeği geçenlere de teşekkür ederiz. Uluslararası Karesi Bisiklet Yarışları ile şehrimiz 10 numara marka şehir olacaktır” dedi.
Karesi Gençlikspor Kulübü Başkanı Ahmet Ayan “Balıkesir Karesi Gençlikspor Kulübümüz Sayın Başkanımız Yücel Yılmaz`ın talimatları ile 1 Ocak 2015 itibari ile resmen kuruldu. İlk yapılan genel kurulda şahsım ve arkadaşlarıma görev verildi. Bisiklet branşımızdan sorumlu Yönetim Kurulu arkadaşımız Mahmut Savaş ile birlikte tüm branşlarda iddialıyız” diye konuştu.
Karesi Gençlikspor Kulübü Bisiklet branşı sorumlusu Mahmut Savaş “Hedefimiz 2015 yılında Türkiye’de yapılacak olan müsabakalarda en iyi dereceyi yapmak. Esas büyük hedefimiz 2016 yılında yapılacak Uluslararası Cumhurbaşkanlığı turuna Karesi Gençlikspor kulübü olarak katılmak. Kulübümüzün kurulmasında büyük destekleri olan Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’a teşekkür ederiz” dedi.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli