Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karesi´de 70 ton dezenfektan kullanıldı

Karesi´de 70 ton dezenfektan kullanıldı

Karesi Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını ortaya çıktığı günden bu yana çalışmalarını kararlılık ve hassasiyetle sürdürüyor.

Karesi Belediyesi, yeni tip korona virüs salgını ortaya çıktığı günden bu yana çalışmalarını kararlılık ve hassasiyetle sürdürüyor.
Karesi ilçesinde temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri için bugüne kadar 70 ton dezenfektan kullanılırken, virüsün yayılmasını önlemek adına çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Karesi Belediyesi, yeni tip korona virüs salgınıyla mücadeleyi maksimum hassasiyetle devam ettiriyor.
Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü basınçlı yıkama ve dezenfeksiyon ekipleri, ilçe genelinde parkların, spor alanlarının, yer altı çöp konteynırları, çöp kovaları, konteynırlar ile durak ve bankamatiklerin dezenfekte işlemlerini yaparak salgın riskine karşı tedbir alıyor.
TTM, minibüs durakları, umuma açık tuvaletler, ana caddeler ve sokaklar, köprü ve üst geçitler, belediye hizmet binaları ve araçları, Aile Sağlık Merkezleri ve ilçedeki kamu binaları gibi vatandaşların gün içerisinde sıklıkla bulunduğu yerlerde çalışmalarını sürdüren ekipler, ilçede adım atmadık yer bırakmıyor. Son olarak hizmete alınan BioCycle motorlu dezenfeksiyon aracı ve bilgilendirme panolarıyla vatandaşların bilinçlenmesi ve sahada çalışmaların sık ve hızlı yapılması adına çok önemli bir adım daha atan Karesi Belediyesi, bugüne kadar ilçede temizlik ve dezenfeksiyon hizmetinin sağlanması adına 70 ton dezenfektan kullandı. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Karesi dezenfektan kullanıldı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı