Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kariyer buluşmalarının bu haftaki konuğu: Altın Adamlar

Kariyer buluşmalarının bu haftaki konuğu: Altın Adamlar

Sındırgı Belediyesi tarafından gençleri sınavlara hazırlamak, derslerinde yardımcı olmak için faaliyete geçirilen Sındırgı Belediyesi Eğitim Merkezi’nde okul derslerinin yanında geleceğe hazırlamak adına çeşitli etkinliklerde düze

Sındırgı Belediyesi tarafından gençleri sınavlara hazırlamak, derslerinde yardımcı olmak için faaliyete geçirilen Sındırgı Belediyesi Eğitim Merkezi’nde okul derslerinin yanında geleceğe hazırlamak adına çeşitli etkinliklerde düzenleniyor. 
Sındırgı İlçesi’nde 15 günde bir Sındırgı Belediyesi Piyade Uzm. Çvş. Hasan Öztürk Millet Kütüphanesi’nde “Hayalini Yaşayan Hayatlar: Kariyer Buluşmaları “ etkinlikleri düzenleniyor. 
Hayalini yaşayan hayatların bu haftaki konuğu Sındırgı ilçesinde faaliyet gösteren Zenit Madencilik Halkla İlişkiler Müdürü Jeoloji Mühendisi Coşgun Kuzum, İşletme Müdürü Maden Mühendisi Barış Çakmak ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Piraye Özgür oldu. 
Millet Kütüphanesinde çay sohbetinde gerçekleştirilen programda gençler merak ettiklerini sordu Kuzum ve alanlarına göre mühendisler cevapladı. Gençlerin meslek tercihi ve geleceğini şekillendirmelerinde faydalı olan buluşmaların devam edeceği belirtildi. 
Gençlerin ders alanındaki eğitimlerinin yanı sıra ahlaklı, manevi ve kültürel değerlerine bağlı olarak yetişmeleri adına da projelerin yürütüldüğü Sındırgı Belediyesi Eğitim Merkezi’nde haftanın enleri de seçilerek ödüllendiriliyor. 
Program sonunda ise öğretmenlere en çok soru soran, devamsızlığı en az olan, en tertipli ve düzenli olan ve selam verip hal hatır soran öğrencilere ödülleri verildi. Haber Merkezi
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı