Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Karnesini getiren kitabı kaptı

Karnesini getiren kitabı kaptı

Edremitte Kaan Abi Kırtasiye ve Körfezde Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, Karneni Getir -Kitabını Al Kampanyası başlattı.

Edremit`te Kaan Abi Kırtasiye ve Körfez`de Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, "Karneni Getir -Kitabını Al Kampanyası" başlattı.
Turhan, karnelerinde pekiyi olan ve takdir kazanan bine yakın başarılı öğrenciye Türk yazarlarının öykü ve şiir kitaplarını ücretsiz hediye eden Körfez`de Edebiyat Dergisi sahibi Kaan Turhan, Edremit`te okumaya teşvik etmeyi hedeflediğini söyledi.
Edremit`te okumaya ve edebiyata meraklı satın alma gücü olmayan okuyucular için `Kitap Oku Getir ve Paylaş Kampanyası` başlatıp ücretsiz kitap okuma ve arkadaşlarına okuma üyeliği başlattıklarını hatırlatan Turhan, bu kampanya ile 2 bine yakın kitap dostu okuyucusu üyeye ulaşıldığını söyledi.
Kaan Turhan ayrıca, Cumhuriyet İlk Öğretim Okulunun başlattığı `Yardıma Muhtaç Çocuklara Kitap ve Kırtasiye Yardımı Kampanyasına` katılıp, 1000 kalem ucu, yüzlerce silgi, defter, kalemtıraş yanı sıra okul kütüphanesine ansiklopedi hediye edip eğitime destek verdiklerini belirtti.
Körfez`de Edebiyat Dergisinin 5. sayısının çıktığını, Edremit Körfezinde ki edebiyat meraklılarını ortaya çıkarmaya başladıkları bilgisi veren Edebiyat Dergisi sahibi ve Yazı İşleri Müdürü Kaan Turhan, Edremit`te dergisinin baskısında büyük rakam istemeleri nedeniyle Ankara`da baskısının yapıldığını yakında 4 sayfadan 8 ile 16 sayfaya baskı yapıp, çıkacaklarını söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı