Karşıyaka Mahallesi´ndeki Atatürk Büstü onarıldı
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı talimatıyla, Erdek İlçesi Karşıyaka Kırsal Mahalle Meydanı´nda bulunan, yıpranmış Atatürk büstü onarıldı.
Erdek Haber
Yayın: 16 Mart 2019 - Cumartesi 20:15
Güncelleme: 16 Mart 2019 20:15
Karşıyaka Mahallesi´ndeki Atatürk Büstü onarıldı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı talimatıyla, Erdek İlçesi Karşıyaka Kırsal Mahalle Meydanı´nda bulunan, yıpranmış Atatürk büstü onarıldı.
Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün Karşıyaka Kırsal Mahallesi´nde bulunan büstü ve çevresi onarıldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı inşaat ekipleri tarafından onarılan büst, bir gün gibi çok kısa bir sürede yenilenerek yerine tekrar konulurken, büst çevresi yeniden tanzim edildi.
Geçtiğimiz günlerde yerel seçim çalışmaları için Karşıyaka Kırsal Mahallesi´ni ziyaret eden AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve beraberindeki Erdek AK Parti heyeti, Karşıyaka Mahallesi´ndeki Atatürk büstünün yıprandığını görünce, büstün onarılmasının yanı sıra söz konusu alanda yeniden çevre düzenlemesi yapılması için Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı´ndan destek istemişti.

Haber : Tuncay Ertan

  • Pazartesi 9.2 ° / 6.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 9.4 ° / 3.7 ° false
  • Çarşamba 8.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırma Cumhuriyet alanı yeniden düzenlenecek

2

TOKİ’den Bandırma’ya 462 konut

3

Erdek'te aileler çocuklarıyla birlikte sabah namazında buluştu

4

Büyükşehir'den Erdek’te Okullara Spor Malzemesi Desteği

5

Bandırma'da esnaf işgallerine taviz yok!

6

Erdek'te Şüpheli Ölüm

7

Mutfaklarınızı Dönüştüren Akıllı Çözüm: Çok Amaçlı Mutfak Dolabı