Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Karşıyaka Mahallesi’nde “Yılsonu Sergisi”

Karşıyaka Mahallesi’nde “Yılsonu Sergisi”

Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve BALMEK işbirliği ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında açılan kursların geleneksel yılsonu sergisi, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın katılımı

Erdek Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ve BALMEK işbirliği ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında açılan kursların geleneksel yılsonu sergisi, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın katılımıyla açıldı. 
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın açılış kurdelesini kestiği sergide, kursiyerlerin hazırlamış olduğu birbirinden güzel ürünler görücüye çıktı. 
Yıl boyunca 8 kursun açıldığı atölyelerde 160 kursiyer katıldı. Kursiyerlere Makina Nakışı, Kanaviçe İşi, El Nakışı, Ev Tekstili, Elde Tel Sarma, Kurdele İşi, Dokuma ve Epoksi dallarında kurs verildi.  
Açılış kurdelasını Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık’ın kestiği yılyonu sergisine; Erdek Belediye Meclis üyesi Canan Kırdar, Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Ali Büyüktaş, Erdek İlçe Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Halil İbrahim İlanku, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İncegöz, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Ayşe Ertürk, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi İletişim Daire Başkanı Ömer Şimşek, kursiyerler ile mahalle sakinleri katıldı.
Karşıyaka Mahallesi’nde gerçekleşen kurslara katılan kursiyerlere Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile BALMEK bünyesinde görevli Tütüye Küpeli ve Mücella Norcu Gören tarafından eğitim verildi.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı