Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kaya Rock Disco ve Taş Restauranta talip çıkmadı

Kaya Rock Disco ve Taş Restauranta talip çıkmadı

Mülkiyeti Erdek Belediyesine ait Artake Kaya Rock Disco ile Artake Taş Restaurantın ihalesine katılan olmadı.

Mülkiyeti Erdek Belediyesi`ne ait Artake Kaya Rock Disco ile Artake Taş Restaurantın ihalesine katılan olmadı. Erdek Belediyesi iktisadi teşekküllerinden Arteka Kaya Rock Disco ile Artake Taş Restaurantın 2 yıl süre ile kiralanma ihalesine kimse katılmadı.
Konu hakkında açıklama yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Artake Kaya Rock Disco ile Artake Taş Restaurantın 2 yıl süre ile kiralanma ihalesi üst üste iki kez düzenlenmesine rağmen ihaleye katılımcı olmaması nedeniyle her iki mekanın kiralanma ihalesinin ileriki günlerde yeniden yapılacağını söyledi.
Belediyenin iktisadi teşekküllerinden Arteka Kaya Rock Disko ile Artake Taş Restaurantın ihaleye çıkarılmasıyla gelir elde etmek hem de bu kurumların belediye bütçesi üzerindeki yükünü hafifletmek istiyoruz şeklinde konuşan Aysan, iki kez düzenlediğimiz ihaleye hiç kimsenin katılmaması ihalenin ileri bir tarihe ertelenmesine neden oldu. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan ihaleye yeniden kimsenin katılmaması halinde yerel yönetim olarak yeni tedbirler alacaklarını belirtip, Artake Kaya Rock Disco ve Artake Taş Restaurantı ballı kaymak olarak değerlendirenlere seslenip, her iki mekanı kiralamak üzere açtığımız ihalelere neden kimse katılmıyor? bunun neresi ballı kaymak? dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli