Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kayan, Kaymakam Sonel ile vedalaştı

Kayan, Kaymakam Sonel ile vedalaştı

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan beraberinde Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen ve parti üyesi Osman Öztürk olmak üzere, Tuncay Sonel´i makamında ziyaret ederek vedalaştı.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan beraberinde Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgen ve parti üyesi Osman Öztürk olmak üzere, Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile Bandırma Kaymakamlığı´ndan İstanbul Kadıköy Kaymakamlığı´na atanan Erdek Kaymakam Vekili Tuncay Sonel´i makamında ziyaret ederek vedalaştı.      

Kendisini ziyarete gelen AK Parti heyetini makamında ağırlayan Sonel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkürlerini sundu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, ziyarette yaptığı konuşmasında "Bandırma Kaymakamlık görevini yürütürken aynı zamanda Erdek Kaymakam Vekili olarak başarıyla görev yapan Tuncay Sonel, her zaman için vatandaşımıza devletimizin şefkat elini ulaştıran bir mülki amir oldu. Sonel´i iyi icraatları ile hatırlayacağız. Ayrıca 15 Temmuz sürecinde vatandaşlarımızla günlerce meydanlarda bize verdiği desteklerinin unutulması imkansız. Yolunuz açık Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Tekrar teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum." dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Erdek Kaymakam Vekili Sonel ise, "Devletimizin şefkat elini, vatandaşlarımıza ulaştırmak için elimizden gelen gayreti göstermeye özen gösterdik. Sizlere de yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim" dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli