Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kaygısızın eşinden Gönül Elçileri Projesine destek

Kaygısızın eşinden Gönül Elçileri Projesine destek

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısızın eşi Hatice Aslan Kaygısız, Balıkesirde tanıtımı yapılan Gönül Elçileri Projesinin bilgilendirme toplantısındaydı.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın eşi Hatice Aslan Kaygısız, Balıkesir`de tanıtımı yapılan "Gönül Elçileri Projesi`nin" bilgilendirme toplantısındaydı.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan`ın eşinin organizasyonuyla geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen "Gönül Elçileri Projesi" bilgilendirme toplantısına Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız`ın eşi Hatice Aslan Kaygısız`da katıldı.
Balıkesir`de düzenlenen toplantının bitimiyle ilçeye dönen Hatice Aslan Kaygısız, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamasında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde gerçekleştirilen "Gönül Elçileri Projesi`nin" Erdek`te de uygulanabilmesi için çalışmalara zaman kaybetmeksizin başlayacaklarını ifade etti.
Belediyeler, üniversiteler, sivil toplum örgütleri, ticaret ve esnaf odaları, müftülükler, muhtarlar, özel sektör temsilcileri, basın mensupları, yerel liderler, emekliler, öğretmenler ve gençlerin projenin ortakları olduğunu hatırlatan Hatice Aslan Kaygısız, "Gönül Elçileri Projesi 24 aylık bir proje olup 5 alt projeden oluşmaktadır. Koruyucu aile, kaliteli yaşlanma ve kuşaklar arası uyum, engelli ve hizmetlere erişim, aile ve yoksulluk, kadın ve güçlenme alt projelerdir. Biz bu projenin ilk ayağı olan Koruyucu Aile hizmet modelini 6 ay boyunca işleyeceğiz" dedi.
Hatice Aslan Kaygısız, "Zamanını, enerjisini, yüreğini, sabrını bu ülkenin çocukları için, insanlık için verebilecek sorumluların gerçekleştirebileceği "Gönül Elçilerimiz Projesi" ilçemizde de gerçekleşmediği sürece "Herkes mutlu olmadıkça mutlu olamayız, herkes huzurlu olmadıkça huzurlu olamayız, herkes güçlü olmadıkça güçlü olamayız" diyerek toplumun tüm katmanlarını destek vermeye davet etti.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli