Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Kayıp balıkçının cesedi bulundu

Kayıp balıkçının cesedi bulundu

Karacabey Uluabat Gölü´nde 4 gün önce kaybolan 73 yaşındaki balıkçının cansız bedenine ulaşıldı.

Karacabey Uluabat Gölü´nde 4 gün önce kaybolan 73 yaşındaki balıkçının cansız bedenine ulaşıldı.
Eskikaraağaç köyü kıyısından sabah saatlerine avlanmak için kayıkla Uluabat Gölü´ne açılan İhsan Şen (73) saat 11:00 civarına kadar geri dönmeyince yakınları, hayatından endişe ederek durumu köy muhtarı ile jandarmaya bildirdi.
Köydeki diğer balıkçılar kendi kayıkları ile göle açılarak İhsan Şen´i aramaya başladı. Şen´in kayığı, göle açıldığı noktadan 3 kilometre uzaklıkta çalışır vaziyette bulundu. Ekipler tarafından köyün içerisinden gölü gösteren güvenlik kameraları incelemeye alındı. Kayıtlarda yaşlı balıkçının kayığının lodosun etkisiyle sarsıldığı ve bu esnada balıkçının dengesini kaybederek suya düştüğü görüldü.
Bunun üzerine bölgeye Sahil Güvenlik, Mudanya ve Bursa Deniz Polisi, Jandarma Arama Kurtarma ile Nilüfer Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Uluabat Gölü´ne gelen kurtarma ekipleri, hem karada hem de sudan arama yaparak Şen´i 3 gün boyunca aradılar. Yaşlı balıkçının cesedine ise 4. günü sabahı ulaşıldı.
İhsan Şen´in cansız bedeni yakınları tarafından sudan çıkartılarak savcının talimatıyla Karacabey Devlet Hastanesi Morgu´na gönderildi.
Geçimini balıkçılık yaparak sağladığı öğrenilen, kalp hastası 73 yaşındaki İhsan Şen´in kesin ölüm sebebi yapılacak otopsi sonucu belli olacak.
Haber : Ayhan Fidan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli