Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kayıp çocuk bulundu

Kayıp çocuk bulundu

Kayıp olarak aranan bir çocuğun, ulusal görsel basında bir programda kayıp olduğunun duyurulması üzerine, kayıp çocuk kısa sürede bulunup ailesine teslim edildi.

Kayıp olarak aranan bir çocuğun, ulusal görsel basında bir programda kayıp olduğunun duyurulması üzerine, kayıp çocuk kısa sürede bulunup ailesine teslim edildi.
29 Ocak 2019 günü Ayvalık-Küçükköy Jandarma Karakol Komutanlığı´nı arayan bir şahıs ulusal görsel basında bir programda "Kayıp Şahıs" olarak aranan S.N.S. isimli çocuğa benzer bir çocuğun aynı gün Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren ???.. isimli işletmeye geldiğini, buradan alışveriş yaptığını, sonra işletme sahibinin telefonundan 0 5.. ?. numaralı telefonu aradığını, daha sonra da bir araca binerek gittiği ihbarında bulundu.
Edinilen bu ihbar üzerine Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca görevlendirilen devriyeler ve sivil unsurlar tarafından derhal belirtilen işletme ve çevresinde araştırma ve kamera incelemesi çalışmalarına başlanıldı. Net olmamakla birlikte kayıp şahıs olarak aranan çocuğa benzeyen çocuğun 35 F ?.. plakalı araçla bölgeden ayrıldığı belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda araştırma ve kamera incelemesi çalışmaları geniş çevreye yayılırken, S.N.S. isimli çocuğun A.P. isimli şahısla Ayvalık ilçesi Küçükköy Mahallesi´nde ?? isimli şahsa ait "Günlük Kiralık Ev"de kaldıkları ve bölgeden ayrıldıkları tespit edildi. Kayıp şahıs olarak aranan S.N.S. isimli çocuğun aramış olduğu 0 5.. ?. numaralı telefon hattı hakkında yapılan araştırmalar sonucunda hattın H.K. isimli şahsa ait olduğu tespit eden jandarma ekipleri, kayıp olarak aranan S.N.S. isimli çocuğa kısa sürede ulaştı. Çocuk, Cumhuriyet savcısının talimatıyla ailesine teslim edilirken, olay şüpheleri A.P. ve H.K. gözaltına alınıp haklarında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kayıp çocuk bulundu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli