Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Kayıp Balıkçının Cesedi Bulundu

Kayıp Balıkçının Cesedi Bulundu

Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde eşi ile birlikte denize açıldıktan sonra kaybolan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Gülerin cesedi, yaklaşık 2 ay sonraKüçükköy beldesi Sarımsaklı sahili açıklarında bulundu.

Ayvalık'a bağlı Altınova beldesinde eşi ile birlikte denize açıldıktan sonra kaybolan Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Güler`in cesedi, yaklaşık 2 ay sonraKüçükköy beldesi Sarımsaklı sahili açıklarında bulundu.
Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Cabir Güler (62) ve eşi 21 Temmuz`da denize açılmış, eşi Nezahat Güler (52) 3 gün sonra sahilde ölü bulunmuştu.
Yapılan aramalar sonuç verdi ve Cabir Güler`in Yağmur isimli teknesinin yeri önceki gün tespit edildi. Daha önce ağların bulunduğu yerde bu sabah saatlerinde dalış yapan balık adamlardan oluşan SAR ekibi, Güler`in cesedini tekne içinde sıkışmış bir vaziyette buldu. 2 Ağustos tarihinden bu yana Güler`in cesedini arama çalışmalarını sürdüren balık adamlar, teknenin altında sıkışmış olan cesedi bulunduğu yerden çıkararak Ayvalık`a getirdi. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından, Güler`in cenazesi Bursa Adli Tıp Kurumu`na gönderildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli