Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kayıp üç balıkçıdan ikincisinin cesedi bulundu

Kayıp üç balıkçıdan ikincisinin cesedi bulundu

Kaybolan balıkçılardan Selçuk Eğritepenin cesedinin bulunmasının ardından bugün Tanay Koskanın da cesedine ulaşıldı

2 Mart Cumartesi günü balık avlamak üzere denize açıldıktan sonra bir daha kendilerinden haber alınamayan 3 balıkçıdan Tanay Koska`ya ait ceset Erdek liman içinde bulundu.
Balık avlamak için denize açılan üç balıkçı Selçuk Eğritepe, Tanay Koska ve Nahit Doğruel`den bir daha haber alınamadı. Üç arkadaşın kullandığı tekne ve ağlar, bir süre sonra Erdek Mayın Filo Komutanlığı tarafından yapılan aramalar sonucu Erdek`e 3, kıyıya 1.5 mil uzaklıkta Şirinçavuş Köyü açıklarında 39 metre derinlikte bulundu.
K1Baj.jpg (555×372)
Balıkçıları bulmak için arama çalışmaları devam ederken, Edincik Beldesi yakınlarında geçtiğimiz hafta kıyıya vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Yapılan inceleme sonucu cesedin kayıp balıkçılardan Selçuk Eğritepe`ye ait olduğu belirlendi. 
Baştarafı Sahife 1`de
Bursa Adli Tıp Kurumunda otopsisi yapılan Selçuk Eğritepe, Salı günü toprağa verildi.
İki kayıpçının bulunması için arama çalışmaları devam ederken, kayıp balıkçılardan Tanay Koska`ya ait ceset 19 Mart Salı günü sabah saatlerinde Erdek çay bahçeleri önündeki liman içinde bulundu.
Erdek Sahil Güvenlik Komutanlığına ait botla denizden çıkarılan Tanay Koska`nın ölüm nedenin belirlenmesi amacıyla cesedi, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na kaldırıldı.
Kendisinden haber alınamayan Nahit Doğruel`in aranmasına ise devam ediliyor.
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli