Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Atasoy: ?Erdek´i turizmde yeniden cazibe merkezi yapmalıyız?

Kaymakam Atasoy: ?Erdek´i turizmde yeniden cazibe merkezi yapmalıyız?

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ?Erdek´i, turizmde yeniden cazibe merkezi durumuna getirmek için çok çalışmamız gerekiyor? dedi.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, ?Erdek´i, turizmde yeniden cazibe merkezi durumuna getirmek için çok çalışmamız gerekiyor? dedi.
Erdek´in sorunlarını tespit edip çözmeye çalışacaklarına işaret eden Atasoy, şunları söyledi:
?Sorunları öncelikle kendimiz tespit etmeliyiz. Sorunlar, kesinlikle kanıksanmamalı. Gördüğüm kadarıyla Erdek´teki sorunlar kanıksanmış. Bunların başında da çevre temizliği sorunu geliyor. Önümüzdeki günlerde otel ve motel sahipleriyle toplantılar yaparak sorunları ve çözüm yollarını masaya yatırmak istiyorum. Erdek´i bu şekilde görmeye gönlüm razı değil!?
Erdek´in sorunlarının planlanarak, zamana dayalı çözülmesi gerektiğini belirten Atasoy, ?Zaten halkımızın da bu düşüncede olduğunu gözlemliyorum? dedi.
Bir kentte kamu düzeninin sağlanmasının en önemli üç unsurunun sağlık, güvenlik ve esenlik olduğuna dikkati çeken Atasoy, şu değerlendirmede bulundu: 8S. 3´de

?Vatandaş, Erdek gibi turistik ilçelerde özellikle güvenlik, temizlik, kaliteli hizmet ve güler yüz istiyor. Biz de bu amaçla çalışıyoruz. Tüm kurumlarımıza pozitif enerjimizi yansıtarak, çarkın dişlileri ve bir saat gibi dakik çalışan bir sistem kurmak amacındayız.?
Erdek´in içine tır ve kamyonların girişini mutlaka önlemek gerektiğine dikkati çeken Kaymakam Atasoy, ?Bunun için çevre yolu çok önemli. İnanıyorum ki, benim görev sürem içinde bu iş de gerçekleşecektir? dedi.
Geçtiğimiz günlerde çekek yerleri ve tarihi eserlerin açıkta sergilendiği yerlerin temizletildiğine işaret eden Atasoy, ?Böylece, Hazine´nin mülkiyetinde bulunan bu yerler güzel bir görünüme kavuştu? diye konuştu.
Erdek´in çok güzel bir coğrafi bölgede yer aldığının altını çizen Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy, ?Erdek, bakir bir yer değil. Türkiye´ye turizmi getiren ilk ilçe. Erdek´i, yeniden turizmde cazibe merkezi durumuna getirmek, ilçede yaşayan herkesin görev ve sorumluluğu olmalıdır? dedi.
VALİMİZ DE ERDEK İLE ÇOK İLGİLENİYOR
Balıkesir Valisi Hasan Şıldak´ın da Erdek ile özel bir şekilde ilgilendiğinin altını çizen Atasoy, ?Sayın valimiz, Erdek ziyaretinde ilçemizle ilgili düşünce ve duygularını dile getirdi. Onun desteği de bizler için çok önemli. Sayın Valimiz, Balıkesir ili kadar Erdek´imiz için de şanstır? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli