Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Atasoy´dan siyasi partilere ziyaret

Kaymakam Atasoy´dan siyasi partilere ziyaret

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bugünkü programını ilçedeki partilere ayırdı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bugünkü programını ilçedeki partilere ayırdı.
Kaymakam Atasoy´un ilk durağı AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
Burada AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal tarafından karşılanan Kaymakam Atasoy, yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisi´nin AK Parti´li üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Kaymakam Atasoy´a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür eden Yangal, ilçemizdeki yeni görevinde başarılar diledi.
Kaymakam Atasoy´un ziyaretini değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kudret Yangal, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´un parti teşkilatını ziyaret ederek, güncel konular hakkında istişarelerde bulunulduğunu söyledi.
Kaymakam Atasoy´un ziyaretinin ikinci durağı CHP Erdek İlçe Başkanlığı oldu.
CHP Erdek İlçe Başkanlığı ziyaretinde, CHP İlçe Başkanı Hale Tar Tuna ve yönetim kurulu ile sohbet eden Kaymakam Atasoy, buradaki ziyareti sona erdikten sonra İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı´na geçti.
İlçemiz Kaymakamı Atasoy´u kapıda karşılayan İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, yönetim kurulu üyeleri ve Erdek Belediye Meclisi´nin İYİ Parti´li üyeleri bir süre sohbet etti.
İlçemiz Kaymakamı Atasoy´a yaptıkları ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, ilçemizdeki görevinde başarı dileğini iletti.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy´un İYİ Parti Erdek İlçe Başkanlığı ziyareti hakkında gazetecilere kısa bir açıklama yapan İYİ Parti İlçe Başkanı Demir, Kaymakam Atasoy´un kendilerine gerçekleştirdiği ziyaretlerinde, ilçemizin sorunları ve yapılması gereken önemli çalışmalarla ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulduğunu bildirdi.
Siyasi parti ziyaretinin son durağı MHP Erdek İlçe Başkanlığı olan Kaymakam Atasoy, burada MHP İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı