Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Kaymakam Çalık´a veda yemeği

Kaymakam Çalık´a veda  yemeği

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, görev yerleri değişen Mülki İdare Amirleri´ne veda yemeği verdi.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, görev yerleri değişen Mülki İdare Amirleri´ne veda yemeği verdi.
Veda yemeğine katılan Mülki İdare Amirleri arasında Kocaeli Vali Yardımcılığı´na atanan Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ta yer aldı.
Mülki İdare Amirleri atamasıyla görev yeri değişen Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Vali Yardımcısı Bayramali Köse, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Havran Kaymakamı Şeref Aydın, Marmara Kaymakamı Hasan Uğuz, Gömeç Kaymakam Vekili Nurettin Yavuz ve Bigadiç Kaymakam Vekili Mehmet Ali Uzun onuruna Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak´ın ev sahipliğinde veda yemeği etkinliği düzenlendi.
Yeni Öğretmenevi Sera Restoran´da 20 Temmuz 2020 Pazartesi günü saat: 19.30´da gerçekleşen yemeğe, Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları eşleri ile birlikte katıldı.
Yemekte kısa bir konuşma yapan Vali Şıldak, Mülki İdare Amirleri ile beraber görev yapmaktan, onları tanımaktan büyük mutluluk ve onur duyduğunu ifade ederek ?Siz değerli meslektaşlarıma Balıkesir´de yaptığınız başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinizde üstün başarılar diliyorum.? dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinde duygulu anlar yaşandı.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Çalık veda yemeği
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli