Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Engin Aksakal:

Kaymakam Engin Aksakal:

?Bandırma´daki görevime okullar açılmadan başlamak istiyorum?

Ankara Kahramankazan ilçesi kaymakamlığından, Bandırma Kaymakamlığına atanan Engin Aksakal, ?Bandırma´yı daha önce hiç görmedim. Ancak dost ve arkadaşlarımdan yoğun bir ticaret yaşamı olan, ülkemizin önemli limanlarından birine sahip, büyük kentlere yakın bulunan şirin bir ilçeye gideceğimi öğrendim. Sizin aracılığınızla Bandırmalılara selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum? dedi.
5 yıldan beri Bandırma´da görev yapan Kaymakam Günhan Yazar´dan da ilçeyle ilgili bilgiler aldığını belirten Bandırma´nın yeni kaymakamı Aksakal, şunları söyledi:
?Bandırma´nın zaten çok iyi işleyen bir kamu düzeni olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda kamu kurum ve kuruluşlarıyla uyum içinde çok verimli bir çalışma yapacağımıza inanıyorum. Mülki amir olarak Bandırma benim sekizinci yerim olacak. Her görev yaptığım yerden çok iyi duygular ve izlenimlerle ayrıldım. Bandırma´nın da öyle olacağına inanıyorum. Bandırma´daki görevime okullar açılmadan başlamak istiyorum.?
1974 yılında, Elazığ´da doğan Aksakal, 1995 yılında, İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi´nden mezun olduktan sonra çeşitli ilçelerde görevler üstlenmişti.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Engin Aksakal
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false