Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Kaymakam Erkal, şampiyonları kutladı

Kaymakam Erkal, şampiyonları kutladı

Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, ilçemiz okullarında eğitim gören ve Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası´nda dereceye giren öğrenciler ile bu başarıya katkıda bulunan kurum müdürlerini kutladı.

Başarılı sporcularımız için Erdek Kaymakamı Hasan Erkal´ın katılımıyla A.S.O Erdek Öğretmen Evi çok amaçlı konferans salonunda ödül töreni düzenlendi.
Yarıyıl tatilinde, İstanbul ?da yapılan Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası yarışmalarında başarılar elde eden sporcularımız ile öğrencileri yarışmalara hazırlayan beden eğitimi öğretmenleri, Erdek Kaymakamı Hasan Erkal tarafından ödüllendirildi.
İlçemiz öğrencilerinden Doğa Öztürk, 800 metre Türkiye birincisi, 200 metre ve 4x200 metre Türkiye üçüncüsü, Nil Uzer Yüksek Atlama Türkiye 2. si, Emir Toğuşlu, 4x200 metre Türkiye birincisi, Aleyna Karaca, U-14 Yüksek Atlama Türkiye birincisi, uzun atlama Türkiye dördüncüsü, Cenker Savaş, U-14 4x200 metre Türkiye birincisi, 1000 metre Türkiye beşincisi , Yahya Çiftlik, 4x200 metre Türkiye üçüncüsü, Zeliha Nur Altun, 4x200 metre Türkiye üçüncüsü olarak büyük başarılara imza atmışlardı.

Erdek Kaymakamı Hasan Erkal, şampiyonada derece alan öğrencilerimiz ile beden eğitimi öğretmenleri, aynı zamanda Türkiye Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazı Gülhan´a ödüllerini verirken, bundan sonraki yarışmalarda da başarılı sonuçlar almaya devam etmeleri dileğinde bulunup sporcularımız ile başarılarda emekleri geçen öğretmenleri tek tek kutladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli