Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Kaya´dan Ankara çıkarması

Kaymakam Kaya´dan Ankara çıkarması

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Ankara´ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, Ankara´ya giderek bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Ankara´da, Orman Genel Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen Ormancılık Sektörü Fuarı´na katılan Kaya, burada Manyas Süt Üreticileri Birliği´nin açmış olduğu standı da ziyaret etti.
Fuar ziyaretinin ardından Manyas´a kazandırılması planlanan bazı projelerle ilgili bir takım temaslarda bulundu.
Açılan stantları ve ürünleri inceleyerek Balıkesir Orman Bölge Müdürü Metin Kırcı´dan bilgi alan Kaymakam Kaya, Manyas´a özgü olan kelle peynirinin gördüğü ilgiden memnun kaldı.
Kaya, yaptığı değerlendirmede "Bu etkinlik sadece peynir tanıtmaya yönelik değil aynı zamanda ilçemizin tanıtımı da yapılmaktadır. Bu gurur verici bir durum, bu tür etkinliklerin farklı platformlarda sürdürülmesi hem İlçemiz hem de ürünlerimiz için faydalı olacaktır." dedi.
Kaya, fuar ziyaretinin ardından Manyas´a yatırımlarla ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak için Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Sinan Aksu, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Alpaslan Işık ve Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürü Mehmet Bıçkıcı´yı ziyaret etti. Ziyaretlerin oldukça verimli geçtiğini belirten Manyas Kaymakamı Muhammed Kaya, hayata geçirmek istedikleri projeleri hızlandırmak istediklerini söyledi.
Kaya´ya Ankara programında Manyas Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Akkoyun ile Manyas Orman İşletme Şefi Eren Cesur eşlik etti.
Haber: Sibel Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı