Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam amcaları evde eğitim gören öğrencileri unutmadı

Kaymakam amcaları evde eğitim gören öğrencileri unutmadı

Erdek İlçesi’nde evde eğitim gören öğrencilerin karneleri Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından verildi.

Erdek İlçesi’nde evde eğitim gören öğrencilerin karneleri Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy tarafından verildi. 

İlçemize atandığı günden beri yapmış olduğu çalışmalar ile kısa sürede kendini ilçe halkına sevdirmeyi başaran Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoy, bu yıl da öğrencilere jest yaptı. Evde eğitim gören çocukların karnelerini Kaymakam amcaları verdi. 

Evde eğitim gören Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Cahit Tuna ile Nerime Yüksel Ortaokulu 5/A sınıfı öğrencisi Uğur Bulca karnelerini Kaymakam Atasoy’un elinden aldı. 

Evlerinde ziyaret ederek okuma kitabı ile karnelerini verdiği çocukların sıcacık yüreklerinde azmin zaferini gördüklerini söyleyen Kaymakam Atasoy, “Hak edilen gururlarına ortak olduk. Tüm öğrencilerimizin başarıları daim olsun. Küçük bedenleri ve kocaman yürekleri ile büyük hayallerini gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmış olan öğrencilerimizin karne heyecanını paylaştık. Yüzlerinden gülümsemenin eksik olmadığı, kitabın arkadaş olduğu, eğlence dolu bir tatil diliyorum.” diye konuştu. 

Öğrencilerin aileleri de Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy’un bu jesti karşısında son derece memnun olurken evlatları adına Kaymakam Atasoy’a teşekkür ettiler.  

Diğer yandan kaymakam Atasoy, Reşit Mazhar Anaokulu ile Atatürk İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu. Öğrencilere karnelerini veren Atasoy, öğrenciler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı