Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Atasoy, bayram namazını Piri Reis Camiinde kıldı

Kaymakam Atasoy, bayram namazını Piri Reis Camiinde kıldı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bayram namazını Erdek Merkez Piri Reis Camisi’nde kıldı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, bayram namazını Erdek Merkez Piri Reis Camisi’nde kıldı.
Kaymakamımız Atasoy, Piri Reis Camisi’nde kılınan bayram namazı sonrası Mayın Filo Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan ve Erdek Müftüsü vekili Cemalettin Torun ile birlikte cemaat ile bayramlaştı.

 

Piri Reis Camisi’ndeki program Erdek Kaymakamlığı’ndaki bayramlaşma töreni ile devam etti. 

Bayramın birinci günü Hükümet Konağı bahçesinde gerçekleşen bayramlaşma töreninde, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy konuklarıyla yakından ilgilenerek tek tek bayramlaştı. 

Bayramlaşma törenine resmi kurum müdürleri/amirleri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. 

Erdek Kaymakamlığı’ndaki bayramlaşma sonrasında Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy ve Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, TCSG-94 Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Karakol Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı, Erdek İtfaiye Grup Amirliği ve Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’nde görevi başında olan personellerle bayramlaştı. Hastanede bulunan vatandaşlarla sohbet eden Kaymakam Atasoy ve Belediye Başkanı Karışık, daha sonra Erdek’te ikamet eden şehit aileleri ve gazileri evlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı. 

Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı