Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Atasoy, bayram tatili dolayısıyla gerekli tedbirler alındı

Kaymakam Atasoy, bayram tatili dolayısıyla gerekli tedbirler alındı

Kurban Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.

Kurban Bayramı öncesi, ilçedeki güvenlik önlemleri üst düzeye çıkarıldı.
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, vatandaşların ve tatilcilerin huzurlu bir bayram geçirebilmesi için ilgili kurumlar tarafından tüm önlemlerin alındığını açıkladı.
Bayram süresince ilçede olumsuz bir durum yaşanmaması için Erdek İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Erdek Jandarma Komutanlığı’nca güvenlik önlemlerinin artırıldığını belirten Kaymakamı Atasoy, bayramın huzur içinde geçmesi için Erdek halkının yanı sıra tatilcilerin bayramı ilçede huzur ve güven ortamı içinde geçireceklerini bildirdi.
Halkın yoğun alışveriş yaptığı bölgelerde meydana gelebilecek, hırsızlık, kapkaç, yankesicilik ve benzer olayların yaşanmaması için yaya ve motorize polis ve jandarma ekiplerinin aralıksız olarak görevlerinin başında olacağını kaydeden Kaymakam Atasoy, trafiğin yoğunlaşacağı meydan ve ana caddelerde bayram süresince ek trafik ekipleri görevlendirileceğini belirtti.
Kaymakam Atasoy, açıklamasını şöyle sürdürdü:
“Vatandaşlarımızın bayramlarını huzur ve güven ortamında geçirmeleri ve sevinçlerimizin acıya dönüşmemesi için, Kaymakamlığımızca her çeşit tedbir alınmış olup, bütün kolluk kuvvetlerimiz ve diğer ilgili kurumlarımız çalışmalarını özveriyle sürdürmektedir. İnsanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının pekiştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı bu bayram gününde tüm hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, huzur ve esenlik içinde aileniz ile birlikte nice bayramlar diliyorum.”           Haber : Tuncay Ertan



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı