Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kaymakam Atasoy, Erdek-Bandırma karayolunda yaşanan soruna el attı

Kaymakam Atasoy, Erdek-Bandırma karayolunda yaşanan soruna el attı

Yol yapım ve onarım çalışmaları sağlıklı yürümeyen Erdek-Bandırma karayolunun içler acısı hali araç sürücülerini isyan ettiriyor.

Yol yapım ve onarım çalışmaları sağlıklı yürümeyen Erdek-Bandırma karayolunun içler acısı hali araç sürücülerini isyan ettiriyor.  
Yol yapım ve onarım çalışmalarına yaklaşık 2,5 yıl önce başlanan Erdek-Bandırma karayolunda çalışmalar durdu. 
Çalışmaların durmasıyla birlikte yoğun yağışlardan dolayı yol adeta köstebek yuvasına döndü. Her gün bu yolu kullanmak zorunda kalan araç sürücüleri, araçlarında ciddi masraflar oluştuğunu belirterek yetkililerin bu sorunu çözüme kavuşturmasını istedi. 
Yolda yapım ve onarım çalışmalarına ara verilmesinin, yapım işini üstlenen firmanın çalışmayı yarım bırakıp kaçmasından kaynaklandığı iddia ediliyor.                
Yaşanan sorun Kaymakam Atasoy’un gündeminde 
Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, gazetemize yaptığı konuşmada, Erdek-Bandırma karayolunda yaşanan sorunla ilgili olarak geçtiğimiz Salı günü Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı 14. Bursa Bölge Müdürü ile görüştüğünü bildirdi. 
Erdek-Bandırma karayolunda yaşanan sıkıntıları Karayolları 14. Bursa Bölge Müdürü ile paylaştığını söyleyen Kaymakam Atasoy, “Karayolları 14. Bursa Bölge Müdürü, Karayolları Bandırma 146. Şube Şefliği’ni arayıp bu yol için gerekli önlemlerin acilen alınması talimatını verdi. Karayolları Bandırma 146. Şube Şefliği’ne bağlı ekipler bu yolda gerekli önlemleri alıp, destinasyon planlamalarını gerçekleştirdi. Önümüzdeki hafta başı Pazartesi gününden itibaren bozuk olan servis yolunda asfalt kaplama çalışmaları başlatılacak. Sürücülerimiz rahat olsun, bu konunun sıkı takipçisiyim.” diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı