Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Atasoy, gazetecileri kutladı

Kaymakam Atasoy, gazetecileri kutladı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, “Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutladı.

İlçedeki gazetecilere bir yemek veren Atasoy, yemekte şu konuşmayı yaptı:

“Demokrasinin ayrılmaz bir unsuru olan medyanın, halkımızın doğru, tarafsız bilgiye ulaşmasında basınımız kritik bir fonksiyona sahiptir.

Vatandaşlarımızın, kamuoyunu ilgilendiren konularda doğru habere, doğru zamanda ulaşmasını sağlamak çok önemlidir. Basın mensubu arkadaşlarıma, haber niteliği taşıyan olayları basın ahlakı ilkeleri çerçevesinde, özel hayatın kişilik haklarına saygılı, önyargısız, kamuoyuna doğru, tarafsız sunabilmesi gerekmektedir.

Ülkemizin, ilimizin, ilçemizin ilerlemesine, birlik beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunan, kişilik haklarına saygılı, doğru bilgileri yansıtan, demokratik, hukuki değerleri korumayı amaçlayan, bunun için çaba harcayan tüm çalışan gazetecilerimizin gününü kutluyorum.”

Gazeteci-yazar Önder Balıkçı da, Kaymakam Atasoy’a teşekkür ederek, gazetecilerin, halkın doğruları ve gerçekleri öğrenmeleri adına kamu görevi yaptıklarını belirtti. Balıkçı, 10 Ocak’ın aynı zamanda ‘İdareciler Günü’ olduğunu vurgulayarak, Kaymakam Atasoy’u kutladı.

Kaymakam Atasoy’un verdiği yemeğe Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halil İbrahim İlanku ve Sahil Güvenlik Komutanı Yüzbaşı Bekir Can Kalyoncu da katıldı.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy gazetecileri kutladı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı