Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Kaymakam Atasoy koltuğu devretti

Kaymakam Atasoy koltuğu devretti

Kaymakam Atasoy makam koltuğunu, Erdek'te düzenlenen mangala oyunu yarışmasında birinci olan İstiklal İlkokulu öğrencisi Ayhan Yaldız'a devretti.

Erdek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık makamı koltuğuna temsili olarak oturan 4’üncü sınıf öğrencisi Ayhan Yaldız kurumlara talimat verdi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarına öğrenciler oturdu. 

Erdek'te düzenlenen mangala oyunu yarışmasında birinci olan İstiklal İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Ayhan Yaldız Kaymakamlık koltuğuna oturdu. 

Kaymakamlık makam aracı ile evinden alınan 4. sınıf öğrencisi Ayhan Yaldızı'ı Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz kapıda karşıladı.

Ardından makam koltuğunu devralan Yaldız Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanını arayıp talimatlar verdi. 

Garnizon Komutanlığını arayarak okulları ziyaret etmesini isteyen küçük kaymakam Yaldız, öğrencilere yönelik askeri gemi ziyaretleri düzenlenmesi talimatı verdi.

Erdek Belediye Başkanlığını da telefon ile arayan temsili kaymakam Ayhan Yaldız Erdek'e içerisinde sinema salonu, zeka oyunları, satranç ve okuma salonu gibi bölümleri olan gençlik merkezi kurulmasını ve ilçede bulunan eski yapıların yıkılarak yenilenmesini istedi. İlçeye yeterince çocuk parklarının yapılması ve okul bahçe duvarlarının rengarenk boyanmasını isteyen Yaldız futbol, basketbol ve voleybol sahası yapılmasını ve yılda en az iki defa tüm öğrencileri ücretsiz olarak sinemaya götürülmesi talimatı verdi.

Öğrenciyle bir süre sohbet eden  Kaymakam Atasoy küçük Ayhan'ın talimatlarının takipçisi olacağını belirterek hediye takdim etti.

Haber: Tuncay Ertan

 


 



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy koltuğu devretti
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli