Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Kaymakam Atasoy koltuğunu minik Erdem'e devretti

Kaymakam Atasoy koltuğunu minik Erdem

Erdek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık makamı koltuğa temsili olarak oturan 3’ncü sınıf öğrencisi, kurumlara talimat verdi.

Erdek'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Kaymakamlık makamı koltuğuna temsili olarak oturan 3. sınıf öğrencisi, kurumlara talimat verdi. 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuklarına öğrenciler oturdu. Erdek'te Atatürk İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Erdem Kızıllar, Kaymakamlık koltuğuna oturdu. Kaymakamlık makam koltuğunu devralan Kızıllar, daha sonra Belediye Başkanını arayıp talimatlar verdi. 

Erdek Belediye Başkanı koltuğuna oturan Aslı Ilgın Yıldız'ı telefon ile arayan temsili kaymakam Erdem Kızıllar, temiz ve bakımlı çocuk parkları, yıpranmış oyuncakların onarılması, okullara oyun alanı, yolların ve kaldırımların düzenlenmesi, spor alanların yenilenmesi ve çoğaltılması, daha temiz ve bakımlı sahiller ve sokak hayvanları için barınak yapılması talimatı verdi. Belediye Başkanı Aslı Ilgın Yıldız verilen talimatları en kısa sürede yerine getireceklerini söyledi. 

Kaymakam Atasoy’da küçük Erdem'in isteklerini not alarak çözümü için çalışacağını söyledi. 

Erdek Kaymakamı Atakan Atasoy, sembolik Kaymakam Erdem Kızıklar’ı tanıttı. 

Kaymakam Atasoy, sembolik Kaymakam Kızıklar’ın okulunda 6 tane 4. sınıf öğrencisi olan rakiplerine karşı 3. sınıf öğrencisi olarak okul başkanlığını kazandığını, bununla birlikte zeka oyunları yarışmalarında önce Erdek birincisi, ardından Balıkesir 2. olduğunu söyledi. 

Öğrenciye hediye takdim eden Kaymakam Atasoy, “Çocuklarımızın iyi eğitilmesi, topluma ve insanlığa hayırlı bireyler olması için biz elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çocuklarımızı yetiştiren anne ve babaları ile öğretmenlerine teşekkür ederim. Hayatımıza anlam katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun" dedi.

Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı