Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Atasoy’dan 8 Mart ziyaret programı

Kaymakam Atasoy’dan  8 Mart ziyaret programı

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla şehitlerimizin kıymetli aileleri ile deprem bölgesinden ilçemize gelerek misafirlerimiz olan aileleri evlerinde ziyaret etti.

Şehit aileleri ve depremzede ailelerle buluşarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Kaymakam Atasoy’un ziyaret programı, Hükümet Konağı’nda görev yapan kadın personeller ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün açtığı kurslarda eğitim gören kadın kursiyerler ile devam etti. 
Kaymakam Atasoy, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde gerçekleştirilen ziyaret programı hakkında yaptığı açıklamada "Huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşları olan, varlıklarıyla hayatın her alanında fedakarlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Hayatın ağır yüklerini taşıyan, elinin emeğini, gözünün nuru ile birleştiren kadınlarımız insanlığın kalbidir. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” diye konuştu. Haber: Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy’ ziyaret programı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı