Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Atasoy'dan gazetemize ziyaret

Kaymakam Atasoy

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, gazetemizin 46. yaşını geride bırakıp, 47. yaşına girmesi dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, gazetemizin 46. yaşını geride bırakıp, 47. yaşına girmesi dolayısıyla gazetemizi ziyaret etti.
Yeni Erdek Gazetesi’nin imtiyaz sahibi Mehmet Ertan ve muhabirimiz Tuncay Ertan'la bir süre sohbet eden Atasoy, gazetemizin 47. yeni yaşını kutladı.
Gazete çıkartmanın çok meşakkatli bir iş olduğunu bildiğini belirten Kaymakam Atasoy, “Yarım asra yaklaşan 46 yıllık bir yerel gazetenin ilçeye yerel basın anlamında sağladığı katkıları çoktur. Yerel basının ilçe değerlerini ve bu bağlamda kamuoyuna haber ve bilgi akışını tarafsız bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunları dile getirmek, demokrasi ve gelişimine katkı sağlamak için verdiği mücadelede, ilkeli, dürüst ve tarafsız yayın yapan Yeni Erdek Gazetesi sahibi Mehmet Ertan ve çalışanlarını kutlar, başarılarının devamını dilerim.” dedi.                       
Gazetemizin basılma aşamasındaki makine parkurunu da inceleyen Kaymakam Atasoy, ayrıca Erdek Neyyire Sıtkı Devlet Hastanesi’ne 11 pratisyen doktorun atandığını, 8 doktorun ise göreve başladığı müjdesini verdi.
Yeni Erdek Gazetesi olarak bizler de nazik ziyareti ve hoş sohbetinden dolayı Kaymakamımız Abdullah Atakan Atasoy'a teşekkür eder, çalışmalarında kolaylıklar dileriz.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy' gazetemize ziyaret
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli