Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Atasoy’dan okul açıklaması

Kaymakam Atasoy’dan okul açıklaması

“Kapıdağ Lisesi’nin yerine yapılan okul resmiyette ilkokuldur”

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, depremde yıkılma riski nedeniyle yıkılarak yapımına yeniden başlanan Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin yerine inşası süren okulun, resmiyette ilkokul olacağını açıkladı.
Okul inşaatı tamamlandıktan sonra da şartlara göre bir durum değerlendirmesi yapacaklarını belirten Atasoy, şu bilgiyi verdi:
“Binalarının yıkılması nedeniyle Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin halen üç ayrı yerde eğitim-öğretim gördüklerini biliyoruz. Tabii ki, bu öğrencileri ve öğretmenlerini mağdur etmeye gönlümüz razı olmaz. Binanın tamamlanmasının ardından belki yeni bir değerlendirme yaparak, bu lisenin öğrencilerini geçici olarak yine bu binaya alabiliriz. Çünkü halen yapımı tamamlanmakta olan yeni jandarma komutanlığı binasının yanında bulunan, Deniz Üssü eski lojmanlarının yerine Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yapılacak. Bu lisenin yapımına kadar belki, geçici olarak bu lisenin öğrencileri, yapımı Av. Hasan Tozun’un desteğiyle süren bu okula alınabilir. Ancak bir kez daha belirteyim ki, yapımı süren bu okul, resmiyette ilkokul binası olacaktır.”
Atasoy, 18 Eylül Ortaokulu’nun yerine yine bir ortaokul yapılacağını belirterek, öğretmenevinin yerine yapılacak “Uygulamalı Turizm Oteli”nin de ülkemizdeki düğer yerlerle aynı standartta olacağını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkcı



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Atasoy’ açıklaması
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false