Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kaymakam Atasoy’dan şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

Kaymakam Atasoy’dan şehit ve gazi ailelerine bayram ziyareti

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Kurban Bayramı öncesinde şehit ailelerini ve gazileri ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Her yılki gibi bu yıl da Kurban Bayramı öncesi Erdek şehitliği ziyaret edildi. Program kapsamında ilk olarak Turan Mahallesi’nde Şehit Yılmaz Gün’ün ailesini evinde ziyaret eden Kaymakam Atasoy, daha sonra şehidimizin kabrine giderek dua okudu.

Ziyaretini Ormanlı Mahallesi’nde ikamet eden Şehit Gürdeniz Erdoğmuş’un ailesi ile sürdüren Kaymakam Atasoy, şehidimizin kabrine geçerek dua etti. Şehit aileleri ve gaziler ile yakından ilgilenerek, hâl ve hatırları soran, ihtiyaç ve taleplerini dinleyen Kaymakam Atasoy, “Sizler devletimizin, milletimizin emanetisiniz. Devlet olarak şehit ailelerinin ve gazilerimizin her zaman yanındayız. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Kapımız ve telefonumuz 24 saat sizlere açıktır.” açıklamasında bulundu.

Ziyaretlerini, Çayağzı Mahallesi’nde Kıbrıs Gazisi, Çakıl Mahallesi’nde Kore Gazisi, Karşıyaka ve Tatlısu mahallelerinde Kıbrıs gazileri ile sürdüren Kaymakam Atasoy’a, Erdek Deniz Üssü ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ertan Engerek, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Serkan İnceöz, Erdek Jandarma Komutanı Jnd. Yzb. Halil İbrahim İlanku, TCSG-94 Komutanı Yzb. Bekir Can Kalyoncu eşlik etti.

Ziyaretlerde vatandaşlarla da bir araya gelen Kaymakam Atasoy ve beraberindeki heyet, mahalle sakinleriyle sohbet edip bayramlaştılar.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli