Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam bey biz sizi çok sevmiştik

Kaymakam bey biz sizi çok sevmiştik

Rüzgar gibi geçen 5 yılın ardından kaymakamımız bizi terk ediyor.

Rüzgar gibi geçen 5 yılın ardından kaymakamımız bizi terk ediyor.
2009’da adım attığı ilçemizde 5 yıl görev yapan kaymakamımız İsmail Kaygısız’ın ayrılık vakti geldi ve çattı.

Kaymakamımızın Denizli Vali Yardımcılığı görevine atandığı öğrenince sevinç ve hüznü aynı anda yaşadık.
Yerel gazeteciler olarak çok iyi bir iletişim halindeydik. Kapısına her gittiğimizde bir kez olsun geri dönmedik, döndürülmedik.
Erdek Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Güney Marmara Zeytin Hastalık ve Zararlıları İle Mücadele Birliği Başkanı olarak bu 5 yıllık süre içinde çok başarılı çalışmalara imza attı.
2009-30 Mart 2014 tarihleri arasında İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Kapıdağ Yarımadası ve Paşaliman Adasında hizmet götürmediği tek bir köy bırakmadı.
Yapamayacağı hiçbir şey için söz vermedi, köy muhtarlarınca kendisinden istenen projeleri inceledikten sonra her projeyi, bazıları elde olmayan nedenlerle gecikmeli de olsa hayata geçirdi.
Kamu kurum ve kuruluşlarda çalışanlar, eğitim ve diyanet camiası, siyasiler, muhtarlar, esnaf ve yerel basınla uyumlu çalışarak sorumlu olduğu bölgesinin her alanda hizmet çıtasını yükseltme gayreti gösterdi.
Köylere Hizmet Götürme Birliği görevleri kapsamında 5 yılda o kadar çok proje gerçekleştirdi ki çoğunu unuttuk bile.
Mütevaziliği asla elden bırakmayan, her ziyaretimizde bizlere gösterdiği konukseverliğini unutabilmemizin mümkün olmadığı Kaymakamımızın, bölgemize Allah rızası ve halk için yaptıklarını artık nesiller bilecek.
Erdek halkı tarafından “Marifet İltifata Tabidir” deyip yaptıklarını hatırlayarak, hizmetlerini manevi anlamda ödüllendirecek.
Benim asıl belirtmek istediğim, üzerinde durmak istediğim, İsmail Kaygısız, kaymakamlıktan önce iyi bir dost, iyi bir arkadaş, iyi bir kardeş idi. Onu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim.
Erdek’liler olarak Kaymakamımızı çok arayacağız. Kendisine gideceği yerde başarılar diliyorum. İnşallah ilerleyen zamanda kendisini Balıkesir Valisi olarak görmeyi arzu ediyorum.”
Hz. Mevlana “Dilerim ki Rab, hiç kimseye ayrılıkları yaşatmaz, sancısı anlatılamaz bir acıdır ayrılık… “ dememişmiydi?
YENİ ERDEK 



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false