Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Kaymakam Kaygısız, Çaycumada

Kaymakam Kaygısız, Çaycumada

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, geçmiş olsun ziyareti için Çaycumada.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, geçmiş olsun ziyareti için Çaycuma`da.
Çaycuma Kaymakamlık görevini yürütürken, ilçemize atanan İsmail Kaygısız, Filyos çayı üzerinde bulunan köprünün çökmesi sonucunda babası ve yeğenini kaybeden Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen`e geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak için Çaycuma`ya gitti.
2006 ile 2009 yılları arasında Zonguldak iline bağlı Çaycuma İlçesinde kaymakamlık görevini yürütürken, daha sonra ilçemize atanan İsmail Kaygısız, 3 yıl görev yaptığı Çaycuma`da geçtiğimiz günlerde yaşanan bu felaket sonrası, Çaycuma`ya giderek burada Belediye Başkanı Mithat Gülşen`i makamında ziyaret etti. 
Yaşamını yitirenler arasında, babası ve bir yeğeni bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen`i ziyaret eden Kaygısız, hem Gülşen ailesine, hem de yaşamını yitiren diğer ailelere başsağlığı dileklerini iletti.
Çayçuma İlçesinde Filyos çayı üzerinde bulunan köprünün çökmesi sonucunda, köprüden geçerken sulara gömülen bir minübüs içerisinde kaybolan 19 kişiden 6`sının cesedine ulaşılırken aralarında belediye başkanı Mithat Gülşen`in babası ile yeğenin de yer aldığı 9 kişiye ise halen ulaşılamadı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli