Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakam Kaygısız Harmanlıda derse katıldı

Kaymakam Kaygısız Harmanlıda derse katıldı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız Paşaliman Adasına gitti. Paşaliman Adasında, Harmanlı Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunan Kaygısız derse katıldı.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız  Paşaliman Adasına gitti.
Paşaliman Adasında, Harmanlı Köyü Birleştirilmiş Sınıflı İlköğretim Okulunda incelemelerde bulunan Kaygısız derse katıldı.
Paşalimanı Adası`ndaki köy ziyaretleri sırasında, Harmanlı Köyü`ndeki Okula uğrayan Kaymakam Kaygısız,  öğrencilerin sınıftaki derslerine katıldı. Harmanlı Köyü Muhtarı Lütfü Kurnaz`ın da hazır bulunduğu okul ziyaretinde Kaymakam Kaygısız, öğrencilere bilgi seviyelerini ölçen çeşitli sorular yöneltti.
Harmanlı Köyü Okulu hakkında düşüncelerini paylaşan Kaygısız, "Paşalimanı Adasında 5 köyümüz var. 
Adanın konum ve ulaşım imkanlarından dolayı, adadaki tek okulumuz Harmanlı Köyünde ve birleştirilmiş sınıflı. Okuldaki tek Öğretmenimiz büyük gayret göstererek, çocuklarımızı hayata hazırlıyor. Okul öğrencileriyle yaptığımız bilgi alış-verişinden, onları yeterli seviyede gördüm. Adada yaşam diğer yerlere göre bir adım daha zor. Bu zorluklar içinde görev yapan öğretmenimizi ve okul ihtiyaçlarını takip eden Harmanlı Köyü Muhtarımızı kutluyorum" dedi.
Adada bulunan ailelerin ilköğretim 5. Sınıfa kadar olan çocuklarının devam ettiği Harmanlı Köyü Birleştirilmiş sınıf İlköğretim Okulunda, halen 9 öğrenci eğitim görüyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false