Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Kaymakam Kaygısız, Kore Gazisini unutmadı

Kaymakam Kaygısız, Kore Gazisini unutmadı

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Kore Gazisi İsmail Gezeri evinde ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Kore Gazisi İsmail Gezer`i evinde ziyaret etti.
Ziyaretten son derece memnun kalan Kore Gazisi İsmail Gezer, konuklarına Kore Savaşındaki anılarını anlatıp, çay ikramında bulundu.
Kore Gazisi ile samimi bir hava içerisinde sohbet edip sorunlarını dinleyen İlçemiz Kaymakamı İsmail Kaygısız, "Devletimizin şefkat eli ve sıcak ilgisi her zaman şehit ve gazilerimizin yanındadır. Sizlere hizmet etmek devletimizin asli görevidir" dedi.
Kore Gazimiz İsmail Gezer`in Kıtalar ötesi giderek Kore Savaşına katıldığını ifade eden Kaygısız, "Bugün kendisini evinde ziyarete geldik. Gazimizin yaşlılıktan kaynaklanan hastalıkları da var.        
Evinde istirahat ediyor. Gazimizi son derece moralli gördük. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizle, sağlıklar diliyorum." şeklinde konuştu.
Kore Gazisi İsmail Gezer ise, ziyaretlerinden dolayı Kaymakam Kaygısız ve beraberindeki heyete teşekkür edip, "Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" şeklinde konuşup ziyaretten duyduğu memnuniyetini paylaştı.
Gazi İsmail Gezer`in evine yapılan ziyarete, Erdek İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Bakırhan, Erdek İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Cankurt ile Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Erdek Şubesi Başkanı Ahmet Eraslan katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli