Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Kaymakam Kaygısız Moskova yolcusu

Kaymakam Kaygısız Moskova yolcusu

Erdek İlçesinin MITT Moskova Turizm Fuarında Balıkesir standı içinde tanıtımı yapılacak. Balıkesir Valiliği, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Moskova MITT Uluslararası Turizm Fuarına katılıyor.

Erdek İlçesinin MITT Moskova Turizm Fuarında Balıkesir standı içinde tanıtımı yapılacak.
Balıkesir Valiliği, Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından finanse edilen Moskova MITT Uluslararası Turizm Fuarına katılıyor.
Moskova şehir merkezinde Expo Center`de açılacak fuara katılacak olan Balıkesir Valiliği Standı bünyesinde, ilimizin yanı sıra ilçelerin tanıtımlarının yapılacağı bildirildi.
Balıkesir Standı içinde yer alacağı kesinleşen Erdek İlçesinin tanıtımı ise, fuara katılacak ilçemiz kaymakamı İsmail Kaygısız tarafından bizzat gerçekleşecek.
Fuar hakkında kısa bir açıklama yapan Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, kendisinin de katılacağı fuarın 19-25 Mart 2012 tarihleri arasında 7 gün devam edeceğini belirtti.
Moskova şehir merkezinde Expo Center`de açılacak MITT Uluslararası Turizm Fuarına Balıkesir Vali Yardımcısı Günay Özdemir ve Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant ile birlikte katılacağını kaydeden Kaygısız, Balıkesir standı içinde yer alacak ilçemizin tanıtımlarının yer aldığı CD, DVD, afiş ve broşürlerin gelen konuklara, seyahat acentelerinin yetkililerine dağıtılacağını ifade etti.
Moskova`daki fuarda tur operatörleriyle de görüşmelerin yapılacağını işaret eden Kaygısız, Erdek`in eşsiz koyları, yem yeşil Kapıdağ Yarımadası ile mavinin her tonunu barındıran denizimiz ve doğal güzelliklerimiz hakkında standımızı ziyaret edenlere bol bol bilgi aktaracağız." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli