Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Kaymakam şehit babasını ziyaret etti

Kaymakam şehit babasını ziyaret etti

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Şehit Er Gürdeniz Erdoğmuşun babası Nihat Erdoğmuşun hastanede tedavi olduğunu öğrendiği gibi ziyarette bulundu.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Şehit Er Gürdeniz Erdoğmuş`un babası Nihat Erdoğmuş`un hastanede tedavi olduğunu öğrendiği gibi ziyarette bulundu.
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ve eşi Hatice Kaygısız, cilt rahatsızlığı sebebiyle, Bandırma Devlet Hastanesinde tedavi olan, Van`ın Gürpınar İlçesinde 1995 yılında teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen Jandarma Komando Er Gürdeniz Erdoğmuş`un, Erdek - Ormanlı Köyü`nde yaşayan babası Nihat Erdoğmuş`u hastanede ziyaret etti.
Kaymakam Kaygısız`ın kendisine yaptığı ziyaretten çok memnun kaldığını belirten Erdoğmuş, "Kaymakam Bey ve eşine, hastanede beni ziyaret ettikleri için şükranlarımı sunuyorum. İnşallah yakın zamanda taburcu olup, işimin başına döneceğim" şeklinde konuştu.
Erdoğmuş`a geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Kaygısız, hastane çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, "Nihat Bey`i gayet iyi gördük. Doktoruyla da görüştük. Birkaç gün içinde taburcu olacağını öğrendiğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı