Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Kaymakam Yazar’a veda yemeği

Kaymakam Yazar’a veda yemeği

Bandırma’da 5 yıllık kaymakamlık süresini tamamlayarak Sakarya’nın Erenler ilçesine atanan Günhan Yazar’a veda yemeği verildi.

Bandırma’da 5 yıllık kaymakamlık süresini tamamlayarak Sakarya’nın Erenler ilçesine atanan Günhan Yazar’a veda yemeği verildi.
Bandırma Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen yemeğe Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Mavi, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, Oda ve dernek temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve muhtarlar katıldı.
Grand Asya salonunda düzenlenen yemekte ilk konuşmayı Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı. Tosun, 2,5 yıldır birlikte çalıştıkları Kaymakam Günhan Yazar’ın her zaman Bandırmalıların yanında yer aldığını, eğitim ve okullara ciddi bir destek verdiğini, özverili ve çalışkan bir mülki amir olduğunu belirterek, “Bandırma sizi çok sevdi. Adınızı hizmetlerinizle Bandırma’ya kazıyarak gidiyorsunuz. Sizinle çalışmaktan onur ve gurur duydum” dedi.
Kaymakam Günhan Yazar da konuşmasında, görev süresi içinde, bir “Bandırma ailesi” düşüncesi içinde hizmet vermeye çalıştığına işaret ederken, şunları söyledi:
“Bandırma’da, şeffaf bir şekilde görev yaptım. Kimseden bir şey saklamadım. İki değerli belediye başkanı ile tanıştım. Güzel insanlar tanıdım. Başarılı olduğumu düşünüyorum. Önemli olan hayır da almak ve hoşgörüdür. Şimdi yeni görev yerim Erenler’de de aynı istekle çalışacağım. Orada da kapım tüm Bandırmalılara açık olacaktır. Gelirseniz beni mutlu edersiniz.”
Ardından Belediye Başkanı Tosun ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bandırma Şube Başkanı Hüseyin Kocabıyık, Kaymakam Günhan Yazar’a armağanlar verdiler.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Kaymakam Yazar’ yemeği
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli