Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Kaymakamdan şehit ailesine jest

Kaymakamdan şehit ailesine jest

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Van-Gürpınarda şehit olan asker Gürdeniz Erdoğmuşun Ormanlı Köyünde oturan ailesini ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Van-Gürpınar`da şehit olan asker Gürdeniz Erdoğmuş`un Ormanlı Köyü`nde oturan ailesini ziyaret etti. Terörle mücadele sırasında şehit düşen Jandarma Komando Er Gürdeniz Erdoğmuş`un Ormanlı Köyünde yaşayan ailesi, Ramazan Bayramı`nın ilk gününde Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, İlçe Jandarma Komutanı Ümit İpek ve eşleri tarafından ziyaret edildi.1995 yılında terörle mücadele sırasında şehit olan jandarma komanda er Gürdeniz Erdoğmuş`un Ormanlı Köyünde oturan ailesini, Erdek İlçe Jandarma Komutanı ile birlikte ziyaret eden Kaymakam Kaygısız, Erdoğmuş ailesine insanın kaderini değiştiremediğini hatırlattı.
"Bazen kötü kader, bazen iyi kader derler ya; hayırsız bir evlat olup, devlete-millete ihanet içinde olan, terörist olan insanların da annesi babası var. Onlardan da bir bölümü ölüyor. Bana göre asıl talihsiz ve bedbaht olan onlar" şeklinde konuşan Kaygısız, "Çünkü onlar ne millet nezdinde, ne Allah nezdinde itibar görmeyip; herkesin nefret ettiği bir durumla karşı karşıya kalıyorlar. Ama sizler ise herkesin itibar ettiği, saygı duyduğu, hürmet ettiği, imrendiği, özendiği bir durumdasınız. Bu yiğitler sayesinde bu vatan ayakta duruyor." dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı