Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kaymakamı Demirelli görevine başladı

Kaymakamı Demirelli görevine başladı

Erdek'teki görevine başlayan Kaymakam Mustafa Demirelli, Erdek'in çok şirin bir ilçe olduğunu söyledi

İsmail Kaygısız’ın Denizli Vali Yardımcılığına atanmasıyla, Erdek Kaymakamlığı’na getirilen Mustafa Demirelli görevine başladı.
Dün makamında ziyaret ettiğimiz, Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli ilçemize Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi kaymakamlık görevini yürütürken, Erdek’e atandığını ve ilçeye Kurban Bayramı’nın dördüncü günü geldiğini ifade etti.
Demirelli devamında şöyle konuştu: “İlk kez gördüğüm Erdek ile ilgili ilk izlenimlerim, şirin bir ilçe olduğudur. Doğası, iklimi çok güzel bir ilçe durumundaki Erdek, Osmanlı döneminden beri ilçe konumunda olması nedeniyle tarihi bir özelliğe de sahip bulunuyor.

Yine Erdek’in, ülkemizin ilk turizm merkezi olduğu da biliniyor. Gerçi, turizm açısından son dönemlerde biraz gerilediği öne sürülse de, bu durum geçici de olabilir. İnanıyorum ki Erdek, eğer turizmini çeşitlendirebilirse turizmde yeniden ön plana çıkabilir. Çünkü başta İstanbul olmak üzere önemli büyük kentlerimize çok yakın olup, insanların gereksinim duyduğu hafta sonu turizm hareketliliği için de ideal bir noktada yer alıyor.”
Futbolu ve yürümeyi sevdiğini kaydeden Kaymakam Demirelli, Beşiktaş taraftarı olduğunu sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı